Lol och mys i soffan

Inget jag hade planerat idag blev gjort, jag somnade istället och sov i några timmar.. Men nu tar jag det lugnt i soffan istället och spelar lol resten av natten. Ha det nice så länge

En lång dag!

Hej läsisar! Idag har jag en lång dag framför mig och den börjar just nu faktiskt. Bära möbler, ta en runda på stan, umgås lite med John, packa inför Gotland och sen avslutar jag dagen med en långpromenad med brors hund och Bella. Om jag har tid ska jag även försöka hinna med en solning och en timmes sömn, men det är bara om jag hinner. Jag uppdaterar er senare med lite bilder, puss!

Uppdaterar er om att jag lever


Myser i soffan..

.. med bus katten, bästavän, cola, godis och chips. Vem lever om inte vi? :D
 

HAHAHA, natthumor


Me, myself and I

Två bilder på jag idag, ser lite halvsliten ut på sista bilden. YOLO

Nu är det fredags myyyyys

Outfit för dagen.
Men nu drar jag till Cornelia för en pratstund och efter det drar jag vidare till stan för att träffa mina fina vän Malin. Jag sover nog hos henne inatt, jag tar i vilket fall med mig datorn, så vi hörs senare.

Hemma hos Malin

Sitter hemma hos min fina vän Malin med henne och Moa´. Malin städar, samtidigt som vi lyssnar på en massa grym musik. Jag uppdaterar er senare med lite roligare inlägg, vi hörs (y)

Nu börjar jag igen ..

 
 

Nu är jag back on the track, jag har inte haft igång någon blogg på ett bra tag. Så nu tänkte jag att jag lika gärna kan skaffa mig en, som en sysselsättning liksom. Jag ska fixa en snygg design under kommande dagarna, så håll ut och njut av innehållet så länge.